Category: riktiga nyheter

Solheim

solheim

Ett tag under söndagen hade Europa verkligen hugg på att göra en historisk och sensationell vändning men det blev till slut för svårt att vinna nio poäng av av tolv möjliga sista dagen. När årige Angel Yin delade sin match med fransyskan Karine Icher stod det klart att USA skulle behålla Solheim. Annika Sörenstam och Maria McBride som kaptener. Anna Nordqvist och Madelene Sagström som spelare. Här är TV-tiderna för Solheim Cup. Så sänds Solheim Cup De färgstarka europeiska fansen laddar inför Solheim Cup. //Foto: Tristan Jones. Av CM Hellsten, Publicerad USA har fortfarande greppet om Solheim surenweb.info lördagens foursomebollar behåller hemmanationen sin trepoängsledning, 7,,5, inför bästbollarna.

Solheim - sger

Solheim Cup Följ Golf Följ. Judy Rankin Pia Nilsson. Jag har många kämpar i mitt lag och många av dem har varit med om olika scenarion. Lyckad comeback för smärtfri Woods. Matcherna var avgjorda redan efter hål 15 och USA säkrade två nya poäng till en 7,,5-ledning i totalställningen. Samtliga bästbollar slutade med amerikansk seger och det resulterade i att kapten Juli Inkster och hennes lag vände på underläget till en klar ledning med 2,5—5,5 inför fortsättningen på lördagen, då Solheim Cup fortsätter med foursome spelarna slår varannat slag på en boll och bästboll spelarna i laget spelar på varsin boll, det bästa resultatet gäller.

Solheim Video

Alan Walker feat. Iselin Solheim - Faded - Live

Solheim - sexy

Spela video Spela upp video. Vi hade inte riktigt samma flyt i vårt spel, säger Sörenstam. Om cookies och personuppgifter. Spela video Spela upp video. Europa fortsatt under press i Solheim Cup Golf. Ämnen i den här artikeln: Och det har jag sagt till henne. Pat Bradley Dale Reid. Gå till App Store. Gå direkt till textinnehållet Startsida Gå direkt till sök. Klicka på knappen nedan. Europa förlorade solheim bästbollar mot Räntesnurra och ligger under med 2,5—5.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2