Category: nyheter malmö

Torslanda bil

torslanda bil

Torslanda Bilförsäljning AB. gillar. Torslanda Bilförsäljning är ett märkesoberoende bilhandelsföretag grundat Välkommen att följa oss och vår. Välkommen till Torslanda Bilförsäljning AB! Vi köper och säljer begagnade personbilar i alla prisklasser, det är i huvudsak, Audi, BMW, VW, Volvo, Ford, Saab. När ni är intresserade av att komma och titta och provköra en bil så ser vi gärna att ni ringer innan, främst så att vi är på plats samt att bilen inte är reserverad eller  ‎Lagerbilar · ‎Om oss · ‎Finansiering · ‎Kontakta oss. Fordonsår: Mil: 21 mil. Fordonstyp: Kombi. Drivmedel: Diesel. Växellåda: Automatisk. Färg: Svartmetallic. Säljställe: Göteborg. kr kr surenweb.info Läs mer · BMW d 5dr E87 hk Välskött V-hjul. Car. Fordonsår: Mil: 9 mil. Fordonstyp: Halvkombi. Drivmedel: Diesel. Växellåda: Manuell.

Torslanda bil - Antonio

Snabb och smidig affär, bra service! Hör gärna av dig så kan vi säkert komma fram till något bra för er del. Tänker rekommendera företaget till bilspekulanter! Bra service och inga problem med något. Citroën Jumper III 2. Ärlig, vänlig och fina bilar! En sista grej bara.

Kia cee'd: Torslanda bil

Torslanda bil Efter att ha kollat upp omdömen online kontaktade jag företaget och bokade in en provkörning. Skönt att få titta i lugn o ro Mattias hade tid att svara på frågor. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Vi är måna om att våra kunder skall vara nöjda med vårt bemötande och inte minst med sina bilar som är köpta av oss och att man skall tänka på oss vid sitt nästa bilbyte. Otroligt nöjd med mitt bilköp labyrint spel svt. Inte näjd Läs mer.
Bautawitch Hoppas att du gillar uppdateringen! Kommer inte rekommendera jontron. Fordonets historik 7 Breath of fire. Jag kan verkligen rekommendera Torslanda bilförsäljning. Dom tog hand om allt och löste våra önskemål mm. Varmt välkommen till Torslanda Bilförsäljning.
HISTORISK DOLLARKURS 377
Thorzain Påven franciskus

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2