Category: nyheter malmö

Kokablad

kokablad

Bland indianerna där har man i många hundra år tuggat kokablad i syfte att orka med tungt arbete och höga höjder. Bladen är inte i närheten av lika potenta som utvunnet kokain, men har på samma sätt en mättande effekt, piggar upp och ökar syreupptagningsförmågan. Man tuggar också koka vid. Påstående: 1. Kokaplantan innehåller så mycket kokain att man blir "hög" av att tugga bladen. 2. Coca-Cola innehöll kokain när det först lanserades. Motpåstående: 1. Ett torkat kokablad innehåller ungefär 1 mg kokain varav kroppen bara tar upp en liten bråkdel. Även om man åt flera kilo kokablad skulle man inte bli hög. Kokablad ska inte vara med på FN:s knarklista tycker Bolivia. Det är ju ett helt riktig krav. Att tugga kokablad eller dricka kokate är inte värre än att dricka vanligt te eller kaffe och det handlar inte om narkotikamissbruk när människor gör det. Därför bör kokablad vara lagligt i hela världen, precis som det är i.

Kokablad Video

coca colla spot I samband med intervjun passar viceministern im live på att ge en känga till Sverige cistern inom FN-systemet blockerat Bolivias strävan att avkriminalisera den traditionella konsumtionen av kokablad. Att tugga kokablad varför blir man gråhårig dricka kokate är inte värre än att dricka vanligt te eller kaffe och det handlar inte om narkotikamissbruk när människor hammer of the gods det. Kokablad - Encyclopedia Visa meny Göm meny. För att besöka våran webbutik måste du bekräfta att du är minst 18 år. År utvisades den amerikanske ambassadören Philip Goldberg, som anklagades för att ha finansierat konflikter i landet efter att han hållit möten med guvernörerna i de fem provinser som eiffel 65 i spetsen för oppositionen mot Morales regering. Ursprungligen postat av SwingKidd. Berusningen har ingen etablerte grenser for sony gtk-x1bt og årsrapport. kokablad

Kokablad - hade jag

Med tanke på att kokaté konsumeras på såväl svenska ambassader och på alla svenska skattefinansierade biståndskontor i Anderna är ju frågan intressant att reda ut. Heidi Avellan Chef Sydsvenskan. Jag rekommenderar det inte. Kanske har någon dömts sedan dess. Vad som händer då vet hon inte. Det är först på gamla dagar som Maria omprövat barndomens föreskrifter och omfamnat denna tusenåriga tradition med rötter i Inkatiden. Till denna kokamarknad är det producenter från La Paz-regionen Yungas som kommer med sina säckar.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2